Barion Pixel

Partnereink

Ha szállást vagy egyéb szolgáltatást szeretnél igénybe venni

 

Szállások

Rebeka Panzió Tihany

Tihany egyik legszebb helyén, közel a horgászok által kedvelt Belső-tóhoz, csendes környezetben található a Rebeka Vendégház. Teraszáról gyönyörű panoráma nyílik az apátságra, amely 8-10 perc alatt gyalogosan megközelíthető. Légkondicionált apartmanjaink saját fürdőszobával, franciaággyal, valamint
felszerelt konyhával rendelkeznek.

Elérhetőség:  +36 70 454  7745

Dália Apartman

Dália Apartmanunk szeretettel várja a Tihanyba látogatókat.
Apartmanjaink 2-4 fő befogadására képesek. A kertben hinta, csúszda és kis faház várja a gyerekeket, kerti sütögető pedig a nagyokat. Kisállatot nem áll módunkban fogadni.

Elérhetőség:  +36 20 220 2569

Vendéglátás

Bergmann Cukrászdák

Balatonfüredi cukrászdáink 1992. és 1999. óta csábítják az édes ízek kedvelőit. Vendégeink között nagy a törzsvendégek aránya, ami annak a régi családi alapelvnek is köszönhető, hogy a jó minőségű alapanyagokat nem szabad felcserélni silány utánzatokkal, csak a legjobb adható. A kizárólag helyben készített cukrászsütemény választékunkban megtalálhatóak a hagyományos, megszokott ízvilág mellett a mai modern elvárásoknak megfelelő termékek is. Szívesen ajánljuk figyelmükbe sütemény specialitásainkat is.

Elérhetőség:  +36 87  341 087

Szolgáltatások

Mr. és Mrs Szépségszalon

Pedikűr, Manikűr, Műkörömépítés, Biokozmetika, Masszázs

Elérhetőség:  +36 20 481 0915

Hajwellness fodrászat

Hajvágás: női-férfi, gyermek
Hajkezelések különböző típusokra
Színmegújító kezelések
Mellírtechnikák: Balayage/Ombre
Alkalmi, menyasszonyi frizura
Nappali, alkalmi, menyasszonyi smink

Elérhetőség:  +36 70 779 5923

Pepemovies

Steiner Péter – szabadúszó filmes
2011-től foglalkozom komolyabban a filmezéssel. Mindig is fontos volt számomra a folyamatos fejlődés, és emellett természetesen a filmes park rendszeresen fejlesztése is. Speciális filmes eszközöket és kiegészítőket használok: full frame milc, nagy fényerejű optikák, gimbal, slider és drone.
Vállalom reklámfilm, imázs film, esküvői film, rendezvény, klip, koncert, sport esemény forgatását és teljes körű utómunkálatait. Garantálom a minőséget, a precizitást és a maximális odaadást.

Elérhetőség: +36 30 622 58 37