Barion Pixel

Hullócsillag kajaktúra

A Balaton vizén egy kajakban ülve a hullócsillagokat figyelni? Igen! Az Aradi Kajakkal most ezt is átélheted! Gyere és próbáld ki ezt az exkluzív élményt!

Perseidákról röviden:
Az egyik legismertebb, fényes meteorokat és sűrű hullást produkáló meteorraj, mely július 17-től augusztus 24i-ig látható, a maximuma augusztus 12 hétfő.

Mire számíthatok a túra során?
* A túra során megcsodálhatjuk a tanúhegyeket: Badacsonyt, Csobáncot, Hegyestűt, valamint megismerhetjük a félsziget érintetlen részeit, vagy a Tihanyi Bencés Apátságot, ill. a Tihanyi-félsziget keleti oldalát.
* Napnyugta után elővesszük a fejlámpákat és úgy folytatjuk tovább az utunkat, közben gyönyörködünk a hullócsillagok látványában.

Kinek ajánljuk ezt a túrát?
* Mindenkinek, aki szeretne egy emlékezetes élmény részese lenni. 3 személyes családi kajakjainkban akár 1 felnőtt és 2 gyerek is tud egyszerre jönni, ezért a családokat is sok szeretettel várjuk. 🙂

Milyen kajakokkal zajlik a túra?
* A túráink lebonyolításához 1, 2, illetve 3 személyes többnyire új, minőségi, kényelmes kajakjaink állnak rendelkezésre.

Lehet választani, hogy 1, 2 vagy 3 személyes kajakkal szeretnénk menni?
* Igen! Ezt az igényedet, kérlek a jelentkezést követően jelezd felénk e-mailben vagy telefonon.
* A kajakok kiosztása testsúly, magasság, tapasztalat stb. alapján történik, ezért ezt nem minden esetben tudjuk teljesíteni, de igyekszünk minél jobban figyelembe venni.

Jelentkezèsi feltètel:
* úszni tudás
* átlagos fizikum
* min. 10 èves kor ès min. 140 cm testmagasság

Mikor indul a túra?
* Találkozó 19:00-kor

Meddig tart a túra?
* A túra időtartama kb. 3 óra

Honnan indul a túra?
* A Tihanyi-félsziget mellől. Az indulás pontos helyszínéről legkésőbb a túra előtti nap e-mailben küldünk tájékozatást.

Milyen hosszú a túra?
* A túra során megtett távolságot mindig az adott túrán résztvevők fizikai állóképességének figyelembevételével alakítjuk ki.

Mennyibe kerül?
* A túra díja: 13.900 Ft

Mit tartalmaz a túra díja?
* kezdőknek rövid oktatást: kajak használat, evezés technika
* túravezetést
* kajakok, illetve kiegészítők használatát
* 1 db 2 literes vízhatlan zsákot amiben a péztárcád ill. kocsikulcsot stb. biztonságban tudhatod a túra során
* túra közben egy üveg ásványvizet, illetve egy kis meglepetést

Hány fő tud rèszt venni a túrán?
* 20 fő tud jelentkezni

Fontos:
* a túra alatt kötelező az úszást segítő mentőmellèny viselete
* A kajakozás erősen időjárásfüggő sport, ezért a túravezetőnek joga és kötelessége, hogy a túrázók biztonsága érdekében az adott körülményeknek megfelelően alakítsa a programot.

Egyèb:
* 2. fokú viharjelzès esetèn a túra elmarad, ebben az esetben a befizetett túradìj 100 %-ban visszatèrìtèsre kerül, vagy felhasználható egy másik időpontban meghirdetett túrán
* A túra minimum 4 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.

Foglalj kényelmesen online!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.