Napkelte kajaktúra

Ha egy igazán különleges élményre vágysz, akkor Neked ajánlom ezt a túrát.

Tihanyban napkelte előtt fél órával vízre szállunk, majd partközelből a kajakokból megcsodáljuk a napfelkeltét. Ezt követően Szántódot vesszük célba, ahol egy bőséges reggeli elfogyasztása után indulunk vissza a kiindulási helyre.

A túra remek volt! Igazi nagy kaland és szórakozás. A túravezetőnk nagyon profi volt, végig biztonságban éreztem magam és felejthetetlen élmény volt. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki aktív kikapcsolódásra vágyik a Balatonon.

Kiss Laura

Napnyugta kajaktúra

Biztosan sokszor láttad már ahogy lenyugszik a Nap…,  -de láttad már egy kajakból háttérben a tanúhegyekkel? 

Csobánccal, Badacsonnyal, Hegyestűvel, és mindezt a Tihanyi félsziget mellől egy tengerikajakból? Ha még nem, akkor most itt a lehetőség! A Napnyugta túra során most részese lehetsz ennek az igazán különleges élménynek.

Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer részt vegyek egy ilyen napnyugta kajaktúrán. Nagyon jó döntés volt, hogy az Aradi kajak csapatát választottam. Ezúton is köszönöm nektek a remek kikapcsolódást.

Peti

Tihany-Füred kajaktúra

Tihanyból Balatonfüredre kajakkal? Igen!

Tihany-Gödrösben vízre szállunk,majd Balatonfüred felé vesszük az irányt. Útközben megcsodálhatjuk az Északi part szépségeit, látnivalóit.

Mindig is érdekelt a kajakozás ezért úgy döntöttem hogy egyszer kipróbálom. A Tihany-Füred Kajaktúrát választottam. Nagyon jó választás volt, könnyed és izgalmas kaland. A túra során végig biztonságban éreztem magam ami nekem nagyon fontos volt. A túravezető kedves és profi volt, mindenre figyelt. Ajánlom mindenkinek aki egy jó kis aktív kikapcsolódásra vágyik.

B. Szilvi

Tihany panoráma kajaktúra

Ezt a túrát azoknak ajánlom akik kíváncsiak arra, hogy milyen festői táj tárul elénk a Tihanyi félsziget közelében kajakozva.

A túra során a Tihanyi félsziget mellett kajakozva megcsodálhatjuk a Tihanyi Apátásgot, az Északi partot, vagy a Tanúhegyeket: Badacsonyt, Csobáncot, Hegyestűt, valamint megismerhetjük a félsziget érintetlen részeit.

A túra remek volt. Nagyon örülök hogy részt vettem ezen a kajaktúrán mert ez egy életre szóló élmény volt. Tihany csodálatos és így még inkább felfedezhető a rengeteg gyönyörűség.

Anita

Tihany panoráma prémium kajaktúra

Szereted az extrém dolgokat? Szeretnél részese lenni egy igazán különleges, egyedi élménynek?
 Akkor ez a neked való túra!

A túra során lehetőséged lesz eljutni arra a Tihanyi félsziget melletti pontra, ahonnan a legszebb kilátás nyílik az Északi partra, illetve az Tihanyi apátságra.

Abszolút kezdőként jelentkeztem erre a túrára de a túravezető pillanatok alatt megtanított minden lényeges dolgot, így ennek köszönhetően gond nélkül ment minden.Minden kiváló volt és Tihany gyönyörű a vízről, a kajakozás pedig nem is nehéz :). Gyertek és próbáljátok ki! Mindenkinek ajánlom az Aradi Kajak csapatát!

Tündi

Kívánság kajaktúra

Kajaktúra egyedi kívánság alapján!

Cégeknek csapatépítő jelleggel, baráti társaságoknak fél vagy egész napos túra igény szerinti útvonallal és programokkal.

Abszolút kezdőként jelentkeztem erre a túrára de a túravezető pillanatok alatt megtanított minden lényeges dolgot, így ennek köszönhetően gond nélkül ment minden.Minden kiváló volt és Tihany gyönyörű a vízről, a kajakozás pedig nem is nehéz :). Gyertek és próbáljátok ki! Mindenkinek ajánlom az Aradi Kajak csapatát!

Tündi